Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alle maten één Megadeal prijs*
  • Gratis retourneren*
  • 150 dagen proefslapen*
Swipe to the left

Nieuw in de Megadeal collectie: massief houten waterbedden!

Nieuw in de Megadeal collectie: massief houten waterbedden!
By Raymond Heibrink 3 years ago 2279 keer bekeken No comments

 Megadeal waterbedden collectie 2021 is uitgebreid met maar liefst 15 nieuwe massief houten waterbedden. Bij het design van deze waterbedden hebben wij steeds net een ander accent gelegd op bijvoorbeeld het hoofdbord of de bedpoten. Deze houten waterbedden zijn verkrijgbaar in tot 5 verschillende houtsoorten en in 7 verschillende waterbed afmetingen. Bij deze softside waterbedden kunt u het beddengoed netjes instoppen zodat de houten bedrand goed zichtbaar blijft.

Massief hout

Voor deze nieuwe collectie hebben wij gekozen om te werken met massief hout zoals beukenhout, eikenhout en notenhout. Het massieve hout is gelamineerd waardoor er een ‘blokjes’ structuur zichtbaar is. Dit geeft een strakke moderne touch. Het ‘Wild Eiken” waterbed heeft een klassieke houten structuur met doorlopende houtnerven en houtstructuren.

Minimalistisch waterbed

Bij een minimalistisch interieur hoort een strak bed. Een minimalistisch waterbed met massief houten ledikant spreekt voor zich. De houten accenten in het ledikant van deze waterbed modellen komen zo geheel tot zijn recht. 

Houten Waterbed

Industrieel waterbed

Een industrieel interieur is zeer populair. Eikenhout en zwart start vormen de basis van onze industriële waterbedden. De zwart stalen bedpoten in combinatie met natuurlijk hout geven het waterbed een industriële look en feel.

Industrieel Waterbed

Modern waterbed met hoofdbord

Modern waterbed kopen? Vele van onze klanten kiezen voor een boxspring model waterbed. Vaak zijn deze bedden samengesteld uit spaanplaat met een toplaag. In onze nieuwe collectie voeren natuurlijke materialen de boventoon. Een echt massief houten waterbed. Kies daarbij de afwerking die bij uw slaapkamer past! Naast een waterbed zonder hoofdbord kunt u ook een waterbed met hoofdbord kopen. Een gestoffeerd hoofdbord of een massief houten hoofdbord, het is allemaal mogelijk!

Modern Waterbed met Hoofdbord

Gepersonaliseerd waterbed

Goed slapen op een waterbed is maatwerk! Elke klant kan bij ons geheel naar eigen wens een waterbed samenstellen met de waterbedden-configurator. Zo bieden wij een groot aantal verschillende waterbed stabilisaties aan, kunt u kiezen voor extra luxe waterbedverwarming, kunt u optioneel kiezen voor een extra sterke Mesamoll 2® watermatras en kunt u kiezen voor 2 losse watermatrassen ofwel een duo-watermatras. 

Ook qua design is er veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor wel of geen hoofdbord, diverse houtsoorten en verschillende typen bedpoten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u het beste waterbed te adviseren!

Kennismaken met de nieuwe waterbedden collectie?

Bezoek onze waterbeddenwinkel in Dinxperloo in Nederland op de grens van Duitsland, of bestel online uw mooie houten waterbed. Bekijk hier alle massief houten waterbedden die wij in onze collectie hebben. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor goed advies!