Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alle maten één Megadeal prijs*
  • Gratis retourneren*
  • 150 dagen proefslapen*
Swipe to the left

augustus 2021

Waterbed bestellen? Dit moet u allemaal weten!

By Jaap Huisman 3 years ago 1216 keer bekeken No comments

Gaat u een waterbed bestellen? Dan zit u vast met allerlei uiteenlopende vragen. Het kopen van een waterbed is immers iets complexer dan de aanschaf van een normaal bed of boxspring. Daarom leggen wij u in deze blog u verschillende onderwerpen m.b.t. waterbedden uit. Zo behandelen we wat een waterbed is, wat voor soort waterbedden u kunt bestellen, wat de prijs van een waterbed is en wat de voor- en nadelen van een waterbed zijn.

Waterbed vullen en afstellen

By Jaap Huisman 3 years ago 10808 keer bekeken No comments

Om optimaal gebruik te maken van uw waterbed, is het erg belangrijk om het op de juiste manier te vullen en af te stellen. Een niet goed gevuld waterbed kan namelijk zorgen voor een minder fijne ervaring tijdens het slapen. Daarnaast kan een verkeerde slaaphouding ook komen door een niet goed afgesteld bed. Dit kan verschillende lichamelijke klachten, bijvoorbeeld rugpijn tot gevolg hebben. In deze blog leggen we uit hoe u uw waterbed kunt vullen, afstellen en hoe u kunt zien dat uw waterbed bijgevuld of leeggepompt moet worden. Na het lezen van deze blog kunt u heerlijk genieten van een fantastische slaapervaring in uw waterbed!

Waterbed conditioner; een heerlijk fris en schoon waterbed!

By Jaap Huisman 3 years ago 4265 keer bekeken No comments

Om zo lang mogelijk gebruik te blijven maken van een waterbed, is het belangrijk om een waterbed goed te onderhouden. Er zijn verschillende producten waarmee u uw waterbed goed kan onderhouden. Eén van die producten is een waterbed conditioner. In deze blog behandelen we alle relevante onderwerpen m.b.t. waterbed conditioner.

Allergisch voor huisstofmijt? Koop een waterbed!

By Jaap Huisman 3 years ago 3817 keer bekeken No comments

Er zijn veel mensen allergisch voor huisstofmijt. Maar hoe kunt u de problemen van dit beestje verminderen? In deze blog leggen we dat allemaal duidelijk uit. Ook hebben we het over wat het gebruik van een waterbed tegen de huisstofmijt kan doen. Zo weet u aan het einde van deze blog alles over de huisstofmijt en een huisstofmijtallergie.

Dit zijn de belangrijkste slaapkamer design trends voor 2021!

By Jaap Huisman 3 years ago 3085 keer bekeken No comments

De zomer is bijna voorbij en het najaar staat weer voor de deur. En net als de seizoenen veranderen dan ook de trends weer. Misschien tijd voor een kleine restyling van je slaapkamer met wat leuke, nieuwe accenten? Want net als met je kleding is het ook leuk om je inrichting af en toe een nieuwe look & feel te geven. Daarvoor hoef je niet direct je hele slaapkamer opnieuw in te richten. Een paar simpele, kleine details maken al een groot verschil. We geven je even een overzicht van de allernieuwste slaapkamer trends voor 2021.

Waar kunt u het beste uw waterbed kopen?

By Jaap Huisman 3 years ago 1658 keer bekeken No comments

Wanneer u een waterbed gaat kopen, dan zijn er veel verschillende opties. U kunt naar de winkel gaan, u kunt online een waterbed kopen, naar een showroom of een combinatie van deze opties. De verschillen tussen een winkel of online kopen zijn tegenwoordig niet meer zo groot. Veel online winkels hebben ook adviseurs die u kunt bellen. Ook hebben ze vaak een showroom of winkel waar u het waterbed live kunt uitproberen. Maar waar kiest u voor en wat zijn de voor- en nadelen van al deze verschillende mogelijkheden. U leest het in deze blog.

Waarom kiezen voor een waterbed?

By Jaap Huisman 3 years ago 1655 keer bekeken No comments

Waterbedden maken een grote come back momenteel. Waarom? Gewoon simpelweg omdat een waterbed uw lichaam op de best mogelijke manier ondersteunt. Maar ook omdat een waterbed helpt bij rugpijn en preventief werkt bij sommige andere lichamelijke klachten. In deze blog leggen we precies uit hoe deze optimale ondersteuning werkt. En waarom dit zo goed is voor uw lichaam. Zo kun u straks gerichter zoeken naar het juiste waterbed voor u.

Bij welke klachten helpt een waterbed?

By Jaap Huisman 3 years ago 4012 keer bekeken No comments

Waterbedden hebben een positieve invloed bij diverse lichamelijke klachten. Maar bij welke klachten helpt een waterbed nu eigenlijk precies? Bij rug- en nekklachten helpt een waterbed in ieder geval. Maar is een waterbed ook een goede keuze bij andere fysieke aandoeningen? In deze blog geven we even een overzicht van de klachten waarbij een waterbed verbetering kan geven. Soms alleen door een betere nachtrust. Maar soms zorgt het waterbed ook voor verlichting van de klachten.

Uit welke watermatrassen kunt u kiezen?

By Jaap Huisman 3 years ago 1576 keer bekeken No comments

Denkt u erover om een waterbed te kopen? Dan kunt u kiezen uit verschillende soorten watermatrassen. Belangrijk dus om te weten waar u allemaal uit kunt kiezen. Maar ook om helder te hebben wat de voor- en nadelen zijn van al deze watermatrassen. Wanneer u bijvoorbeeld wat zwaarder bent, dan kunt u bepaalde soorten watermatrassen beter niet kiezen voor uw waterbed. In deze blog zetten we alle soorten watermatrassen even op een rij. Zo kunt u straks goed voorbereid naar de winkel.

Welke watermatras? Alle populaire watermatrassen op een rij

By Jaap Huisman 3 years ago 1309 keer bekeken No comments

Watermatrassen zijn er in verschillende soorten en maten. Gaat u een watermatras kopen? Bekijk dan zeker even de verschillende opties. Er zijn softside of hardside matrassen en er bestaan zelfs ook lichtgewicht watermatrassen. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten materialen. En natuurlijk is de juiste kwaliteit van de watermatras zeer belangrijk. We leggen uit hoe u deze kunt herkennen. Met onze tips weet u straks precies welke soort watermatras goed bij u past.