Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alle maten één Megadeal prijs*
  • Gratis retourneren*
  • 150 dagen proefslapen*
Swipe to the left

mei 2021

Waterbed opbouwen in 12 stappen? Bekijk ons stappenplan!

By Jaap Huisman 3 years ago 4164 keer bekeken No comments

Na het demonteren van uw waterbed voor bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing moet u uw waterbed weer monteren. Gebruik hiervoor bij voorkeur de meegeleverde handleiding. In dit stappenplan geven wij een algemene uitleg hoe u zelf uw waterbed weer kunt monteren.

Voor het opbouwen van uw waterbed adviseren wij gebruik te maken van onderstaande gereedschappen:

  • Schroevendraaier of boormachine met schroefbit
  • Rubberen hamer

Waterbed verwarming defect? Zo kunt u zelf uw waterbed verwarming vervangen.

By Jaap Huisman 3 years ago 9668 keer bekeken No comments

Een verwarmingselement is een essentieel onderdeel van een waterbed. Zonder verwarming zal een watermatras ook in de zomer te veel warmte aan uw lichaam onttrekken. Daarom moet er altijd een verwarmingselement onder uw watermatras geplaatst moeten worden.

Uw waterbedverwarming vervangen is een lastige klus. Uw waterbed zal eerst geleegd moeten worden. Hierna kunt u pas uw nieuwe verwarmingselementen plaatsen.

Waterbed demonteren? Bekijk hier ons stappenplan!

By Jaap Huisman 3 years ago 5408 keer bekeken No comments

Gaat u uw waterbed verhuizen of gaat u uw watermatras vervangen? Het demonteren van uw waterbed is met ons stappenplan relatief makkelijk zelf te regelen. U kunt er ook voor kiezen dat wij uw waterbed demonteren en monteren. Neem gerust contact op met Megadeal waterbedden voor het maken van uw afspraak.

Mijn waterbed stinkt, help!

By Jaap Huisman 3 years ago 7203 keer bekeken No comments

Een waterbed dat stinkt is erg vervelend en heeft invloed op de kwaliteit van uw slaap. In deze blog komt aanbod waardoor de vervelende waterbed stank ontstaat en hoe de stank in het waterbed verholpen en voorkomen kan worden. Hierdoor verwijdert u de vervelende stank en voorkomt u dat het waterbed in de toekomst gaat stinken.

Waterbed onderhouden en reinigen; hoe moet dat?

By Jaap Huisman 3 years ago 4021 keer bekeken No comments

Hoewel onderhoud aan een waterbed erg belangrijk is, wordt het nog weleens vergeten. Een waterbed onderhouden vergt geen grote inspanning en is gemakkelijk te doen. Door het waterbed goed te onderhouden blijft het waterbed schoon en wordt de levensduur verlengd. Bij een waterbed is het belangrijk dat zowel de binnen- als buitenkant goed onderhouden en gereinigd wordt. In deze blog legt Megadeal Waterbedden uit hoe u eenvoudig zelf uw waterbed kunt onderhouden en reinigen. Daarnaast worden er een aantal waterbed onderhoudsproducten benoemd die u kunt gebruiken.

Waterbed repareren; u doet het met behulp van deze blog!

By Jaap Huisman 3 years ago 5700 keer bekeken No comments

Help, mijn waterbed is lek! Dit is vaak de eerste gedachte bij mensen waarbij het waterbed lek is. Maar geen paniek, het water van een waterbed blijft in het waterbed. Dit komt door de opvangbak in combinatie met de veiligheidsvoering. Er zal dus geen enorme lekkage ontstaan in uw woning. Vergeet daarom nooit om ervoor te zorgen dat de veiligheidsvoering van het watermatras correct op zijn plaats zit. Omdat de veiligheidsvoering uw kamer zal beschermen in het geval van lekkage. De volgende vraag is dan vaak, hoe kan ik deze waterbed lek repareren? In deze blog legt Megadeal Waterbedden uit hoe u een waterbed lek kan vinden, hoe u deze waterbed lekkage zelf kan repareren en wat u moet doen wanneer u het waterbed lek niet zelf kan repareren.

Een nieuw watermatras plaatsen? In 10 stappen een watermatras vervangen!

By Jaap Huisman 3 years ago 3116 keer bekeken No comments

Is uw waterbed lek of wilt u uit voorzorg uw watermatras vervangen? Met deze uitleg kunt en in een paar stappen zelf uw waterbed matras plaatsen. Wanneer dit te ingewikkeld is dan kunnen wij u dit werk ook uit handen nemen. Voor een relatief klein bedrag kunnen wij uw watermatras installeren.