Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alle maten één Megadeal prijs*
  • Gratis retourneren*
  • 150 dagen proefslapen*
Swipe to the left

Blog

Stroomverbruik waterbed verminderen - Hoe kan ik energie besparen?

By Luuk Berendsen 2 years ago 2075 keer bekeken No comments

Stroomverbruik waterbed verminderen en energie besparen?Juist nu de energiekosten stijgen en we allemaal proberen ons energieverbruik te verminderen om zowel het milieu als onze portemonnee te sparen, vraagt u zich misschien af hoeveel energie een waterbed verbruikt en hoe u energie kan besparen. In deze blog lichten we alle aspecten van het energieverbruik van een waterbed toe en hoe u het stroomverbruik van uw waterbed kunt verminderen en energie kunt besparen.

Waterbed verwarming - De beste temperatuur voor je waterbed!

By Luuk Berendsen 2 years ago 2775 keer bekeken No comments

Iets wat ons vaak wordt gevraagd. Wat is de beste temperatuur voor mijn waterbed? Hoe moe ik het het verwarmingselement van mijn waterbed instellen? De voorkeurstemperatuur in het slaapgedeelte is net zo verschillend als de mensen die op een waterbed slapen. In deze blog gaan we in op de meest voorkomende punten over waterbed verwarming.

Waterbed tijk - Welke modellen zijn er?

By Luuk Berendsen 2 years ago 1642 keer bekeken No comments

Een waterbed tijk is een van de belangrijkste onderdelen van uw waterbed. Het beschermt je watermatras tegen beschadigingen en houdt tijdens de slaap warmte vast en neemt ook vocht op. Elke nacht verlies je ongeveer een liter vocht. Het is daarom belangrijk om een ​​goede en ademende ondergrond te hebben. Dit is vooral belangrijk bij een waterbed, omdat de matras van vinyl is. Dit materiaal kan geen warmte of vocht opnemen. Een hoogwaardige tijk voor uw waterbed is dan ook een must. Velen doen daarom ook nog een extra molton over de hoes. In deze blog zetten we alle opties voor waterbedtijken op een rijtje.

Waterbed boxspring kopen? Dit zijn de beste modellen!

By Luuk Berendsen 2 years ago 1385 keer bekeken No comments

De boxspring is de afgelopen jaren enorm populair geworden in Nederland. En dat is niet zo verwonderlijk want een boxspring is echt heerlijk comfortabel en luxe slapen. Met een dikke matras en dubbele vering in de matras en bodem slaap je echt als een roos. Daarom vind je deze bedden ook in vrijwel alle hotels. En het goede nieuws is: Ook bij Waterbedden Megadeal bieden we u waterbedden in boxspring model aan. In deze blog geven we een overzicht van onze modellen. Ook vertellen we waarin deze boxspring modellen verschillen van onze andere waterbedden.

Watermatras kopen? In 6 stappen je watermatras samenstellen

By Luuk Berendsen 2 years ago 1127 keer bekeken No comments

Gaat u binnenkort een nieuw watermatras kopen? Dan is het goed om te weten dat u deze zelf helemaal naar wens kunt samenstellen. U kunt daarbij kiezen uit een hele reeks met opties. Van de stabilisatie, maat en soort vinyl tot aan de accessoires. Maar voordat u een watermatras gaat uitkiezen, is het handig om even wat uitleg te krijgen over al deze opties. Daarmee wordt het straks veel eenvoudiger om uw keuze te maken in onze watermatras configurator. We geven u dus even wat uitleg over de belangrijkste keuzemogelijkheden wanneer u een waterzak voor uw waterbed gaat kopen.

Kan een watermatras op een gewoon bed?

By Luuk Berendsen 2 years ago 2962 keer bekeken No comments

Kan een watermatras op een 'gewoon’ bed? Deze vraag krijgen we regelmatig gesteld door klanten. In deze blog leggen we uit of het mogelijk is om een watermatras in een normaal bedframe met lattenbodem te gebruiken of op een boxspring te leggen.

Waterbed topper kopen? Dit zijn de mogelijkheden!

By Luuk Berendsen 2 years ago 4231 keer bekeken No comments

Een waterbed topper, ook wel tijk genoemd, is één van de belangrijkste onderdelen van uw waterbed. Hij beschermt uw watermatras tegen lekken en absorbeert alle warmte en vocht tijdens het slapen. Elke nacht verliest u namelijk wel meer dan een liter vocht. Belangrijk dus dat dit op een goede wijze wordt opgevangen. En bij een waterbed is dit nog belangrijker want de matras is van vinyl, oftewel kunststof. Dit materiaal kan geen warmte of vocht opvangen. Een goede kwaliteit topper voor uw waterbed is dus echt een must. Veel mensen plaatsen daarom ook nog een dubbele molton over de topper. In deze blog zetten we alle mogelijkheden qua toppers even op een rij.

Waterbed conditioner: waarom is het nodig?

By Luuk Berendsen 2 years ago 1351 keer bekeken No comments

Veel mensen weten dit niet, maar waterbed conditioner is echt een essentieel voor uw watermatras en slaapcomfort. Zonder conditioner kan het water vies gaan ruiken. Ook kan er luchtvorming ontstaan in de watermatras. In dat geval gaat het water meer bewegen en slaapt u minder stabiel. En dus is het belangrijk om het water in de watermatras zo zuiver mogelijk te houden. Hoe dit allemaal precies werkt, leest u in onze blog. Ook leggen we uit hoe vaak en op welke wijze u de waterbed conditioner gebruikt.

Beste waterbed van 2022? Bekijk de top 3 beste waterbedden!

By Jaap Huisman 2 years ago 3453 keer bekeken No comments

Wat is het beste waterbed van 2022? En hoe herkent u een waterbed van goede kwaliteit? In onze blog van vandaag presenteren we u de drie beste waterbedden van 2022. We vergelijken deze waterbedden op comfort, design, formaat en ondersteuning. Zo weet u van elk model de voor- en nadelen plus de belangrijkste kenmerken. Kijk dus even mee naar de drie populairste modellen qua waterbedden. We zetten ze voor u op een rij in onze blog van vandaag.

Stroomverbruik waterbed verlagen? Wij hebben de ideale tips!

By Luuk Berendsen 2 years ago 3622 keer bekeken No comments

Het stroomverbruik van uw waterbed verlagen? Wij hebben een aantal handige tips voor u! Veel mensen denken dat een waterbed heel veel stroom verbruikt. Daar komt nog eens bij dat de stroom- en gasprijzen onlangs ook flink gestegen zijn. Toch vallen de kosten voor een waterbed in de praktijk erg mee. U moet rekenen op een verbruik van rond de 1.3 kWh per dag, wat neerkomt op zo’n 10 euro per maand. De totale kosten hangen daarbij af van het type waterbed en de grootte van het watermatras. Door een aantal slimme tips kunt u flink besparen op de energiekosten van uw waterbed, waarmee de jaarlijkse kosten voor uw waterbed een stuk lager worden. In deze blog zetten we alle tips voor u op een rijtje.