Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alle maten één Megadeal prijs*
  • Gratis retourneren*
  • 150 dagen proefslapen*
Swipe to the left

Nieuw in de Megadeal collectie: massief houten waterbedden!

By Raymond Heibrink 12 days ago 24 keer bekeken No comments

De Megadeal waterbedden collectie is uitgebreid met maar liefst 15 nieuwe massief houten waterbedden. 

Wat kost een waterbed aan stroom?

By Jaap Huisman 16 days ago 28 keer bekeken No comments

Het stroomverbruik van een waterbed is een belangrijke overweging bij de aanschaf van een waterbed. Waterbedden worden vaak gezien als grote energieverbruikers. Maar is dit waar? In de praktijk valt het energieverbruik van een waterbed wel mee. Zeker de nieuwste softside waterbedden in combinatie met hoogwaardige waterbedverwarming systemen zijn zeer zuinig in het verbruiken van stroom.

Bekijk hieronder wat een waterbed aan stroom kost en wat invloed heeft op het energieverbruik van een waterbed. Daarnaast volgt er nog een goede tip om geld te besparen!

Waterbed temperatuur zomer en winter

By Jaap Huisman 16 days ago 22 keer bekeken No comments

Een waterbed moet zowel in de zomer als in de winter verwarmd worden. Wanneer de waterbedverwarming uitgeschakeld zou worden, onttrekt het watermatras teveel warmte aan het lichaam.

Waterbed kopen? Selecteer het beste waterbed met onze keuzehulp!

By Jaap Huisman 16 days ago 35 keer bekeken No comments

Waterbedden zijn ook binnen Europa nog steeds zeer populair. In landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland slapen veel mensen nog steeds op een waterbed. Een waterbed matras kent ten opzichte van een standaard matras diverse voordelen. Met behulp van deze keuzehulp selecteert u het beste waterbed voor uw slaapkamer!

Waterbed verhuizen

By Jaap Huisman 17 days ago 7 keer bekeken No comments

Het verhuizen van een waterbed kan op twee verschillende manieren. U kunt zelf uw waterbed verhuizen of u kunt uw waterbed laten verhuizen door onze waterbeddenspecialisten.

In dit artikel geven wij uitleg hoe u zelf uw waterbed kunt verhuizen. Belangrijk daarbij is dat uw watermatras niet beschadigd raakt en dat deze vacuüm vervoerd wordt. Dit omdat anders de stabilisatielagen beschadigd kunnen raken of kunnen verschuiven.

Waterbed opbouwen in 12 stappen? Bekijk ons stappenplan!

By Jaap Huisman 1 month ago 183 keer bekeken No comments

Na het demonteren van uw waterbed voor bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing moet u uw waterbed weer monteren. Gebruik hiervoor bij voorkeur de meegeleverde handleiding. In dit stappenplan geven wij een algemene uitleg hoe u zelf uw waterbed weer kunt monteren.

Voor het opbouwen van uw waterbed adviseren wij gebruik te maken van onderstaande gereedschappen:

  • Schroevendraaier of boormachine met schroefbit
  • Rubberen hamer

Waterbed verwarming defect? Zo kunt u zelf uw waterbed verwarming vervangen.

By Jaap Huisman 1 month ago 190 keer bekeken No comments

Een verwarmingselement is een essentieel onderdeel van een waterbed. Zonder verwarming zal een watermatras ook in de zomer te veel warmte aan uw lichaam onttrekken. Daarom moet er altijd een verwarmingselement onder uw watermatras geplaatst moeten worden.

Uw waterbedverwarming vervangen is een lastige klus. Uw waterbed zal eerst geleegd moeten worden. Hierna kunt u pas uw nieuwe verwarmingselementen plaatsen.

Waterbed demonteren? Bekijk hier ons stappenplan!

By Jaap Huisman 1 month ago 175 keer bekeken No comments

Gaat u uw waterbed verhuizen of gaat u uw watermatras vervangen? Het demonteren van uw waterbed is met ons stappenplan relatief makkelijk zelf te regelen. U kunt er ook voor kiezen dat wij uw waterbed demonteren en monteren. Neem gerust contact op met Megadeal waterbedden voor het maken van uw afspraak.

Mijn waterbed stinkt, help!

By Jaap Huisman 1 month ago 198 keer bekeken No comments

Een waterbed dat stinkt is erg vervelend en heeft invloed op de kwaliteit van uw slaap. In deze blog komt aanbod waardoor de vervelende waterbed stank ontstaat en hoe de stank in het waterbed verholpen en voorkomen kan worden. Hierdoor verwijdert u de vervelende stank en voorkomt u dat het waterbed in de toekomst gaat stinken.

Waterbed onderhouden en reinigen; hoe moet dat?

By Jaap Huisman 2 months ago 227 keer bekeken No comments

Hoewel onderhoud aan een waterbed erg belangrijk is, wordt het nog weleens vergeten. Een waterbed onderhouden vergt geen grote inspanning en is gemakkelijk te doen. Door het waterbed goed te onderhouden blijft het waterbed schoon en wordt de levensduur verlengd. Bij een waterbed is het belangrijk dat zowel de binnen- als buitenkant goed onderhouden en gereinigd wordt. In deze blog legt Megadeal Waterbedden uit hoe u eenvoudig zelf uw waterbed kunt onderhouden en reinigen. Daarnaast worden er een aantal waterbed onderhoudsproducten benoemd die u kunt gebruiken.