Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alle maten één Megadeal prijs*
  • Gratis retourneren*
  • 150 dagen proefslapen*
Swipe to the left

Blog

Waterbed boxspring kopen? Dit zijn de beste modellen!

By Luuk Berendsen 4 days ago 8 keer bekeken No comments

De boxspring is de afgelopen jaren enorm populair geworden in Nederland. En dat is niet zo verwonderlijk want een boxspring is echt heerlijk comfortabel en luxe slapen. Met een dikke matras en dubbele vering in de matras en bodem slaap je echt als een roos. Daarom vind je deze bedden ook in vrijwel alle hotels. En het goede nieuws is: Ook bij Waterbedden Megadeal bieden we u waterbedden in boxspring model aan. In deze blog geven we een overzicht van onze modellen. Ook vertellen we waarin deze boxspring modellen verschillen van onze andere waterbedden.

Watermatras kopen? In 6 stappen je watermatras samenstellen

By Luuk Berendsen 12 days ago 46 keer bekeken No comments

Gaat u binnenkort een nieuw watermatras kopen? Dan is het goed om te weten dat u deze zelf helemaal naar wens kunt samenstellen. U kunt daarbij kiezen uit een hele reeks met opties. Van de stabilisatie, maat en soort vinyl tot aan de accessoires. Maar voordat u een watermatras gaat uitkiezen, is het handig om even wat uitleg te krijgen over al deze opties. Daarmee wordt het straks veel eenvoudiger om uw keuze te maken in onze watermatras configurator. We geven u dus even wat uitleg over de belangrijkste keuzemogelijkheden wanneer u een waterzak voor uw waterbed gaat kopen.

Kan een watermatras op een gewoon bed?

By Luuk Berendsen 22 days ago 75 keer bekeken No comments

Kan een watermatras op een 'gewoon’ bed? Deze vraag krijgen we regelmatig gesteld door klanten. In deze blog leggen we uit of het mogelijk is om een watermatras in een normaal bedframe met lattenbodem te gebruiken of op een boxspring te leggen.

Waterbed topper kopen? Dit zijn de mogelijkheden!

By Luuk Berendsen 28 days ago 71 keer bekeken No comments

Een waterbed topper, ook wel tijk genoemd, is één van de belangrijkste onderdelen van uw waterbed. Hij beschermt uw watermatras tegen lekken en absorbeert alle warmte en vocht tijdens het slapen. Elke nacht verliest u namelijk wel meer dan een liter vocht. Belangrijk dus dat dit op een goede wijze wordt opgevangen. En bij een waterbed is dit nog belangrijker want de matras is van vinyl, oftewel kunststof. Dit materiaal kan geen warmte of vocht opvangen. Een goede kwaliteit topper voor uw waterbed is dus echt een must. Veel mensen plaatsen daarom ook nog een dubbele molton over de topper. In deze blog zetten we alle mogelijkheden qua toppers even op een rij.

Waterbed conditioner: waarom is het nodig?

By Luuk Berendsen 1 month ago 105 keer bekeken No comments

Veel mensen weten dit niet, maar waterbed conditioner is echt een essentieel voor uw watermatras en slaapcomfort. Zonder conditioner kan het water vies gaan ruiken. Ook kan er luchtvorming ontstaan in de watermatras. In dat geval gaat het water meer bewegen en slaapt u minder stabiel. En dus is het belangrijk om het water in de watermatras zo zuiver mogelijk te houden. Hoe dit allemaal precies werkt, leest u in onze blog. Ook leggen we uit hoe vaak en op welke wijze u de waterbed conditioner gebruikt.

Beste waterbed van 2022? Bekijk de top 3 beste waterbedden!

By Jaap Huisman 1 month ago 165 keer bekeken No comments

Wat is het beste waterbed van 2022? En hoe herkent u een waterbed van goede kwaliteit? In onze blog van vandaag presenteren we u de drie beste waterbedden van 2022. We vergelijken deze waterbedden op comfort, design, formaat en ondersteuning. Zo weet u van elk model de voor- en nadelen plus de belangrijkste kenmerken. Kijk dus even mee naar de drie populairste modellen qua waterbedden. We zetten ze voor u op een rij in onze blog van vandaag.

Stroomverbruik waterbed verlagen? Wij hebben de ideale tips!

By Luuk Berendsen 7 months ago 1525 keer bekeken No comments

Het stroomverbruik van uw waterbed verlagen? Wij hebben een aantal handige tips voor u! Veel mensen denken dat een waterbed heel veel stroom verbruikt. Daar komt nog eens bij dat de stroom- en gasprijzen onlangs ook flink gestegen zijn. Toch vallen de kosten voor een waterbed in de praktijk erg mee. U moet rekenen op een verbruik van rond de 1.3 kWh per dag, wat neerkomt op zo’n 10 euro per maand. De totale kosten hangen daarbij af van het type waterbed en de grootte van het watermatras. Door een aantal slimme tips kunt u flink besparen op de energiekosten van uw waterbed, waarmee de jaarlijkse kosten voor uw waterbed een stuk lager worden. In deze blog zetten we alle tips voor u op een rijtje.

Wat is het beste watermatras?

By Jaap Huisman 8 months ago 1439 keer bekeken No comments

Uit welke watermatrassen kunt u eigenlijk allemaal kiezen? En wat is nu de beste watermatras voor u? In onze blog van vandaag leggen we het allemaal uit. Want er zijn best veel verschillende soorten watermatrassen. En dus is het niet altijd even eenvoudig om te bepalen wat nu precies de beste watermatras is voor u. Wat we u wel alvast kunnen vertellen is dat onze watermatrassen geschikt zijn voor alle soorten en merken waterbedden. Daar hoeft u dus in ieder geval niet op te letten. We zetten alle verschillende soorten watermatrassen even op een rij. Zo kunt u straks goed voorbereid naar de winkel.

Molton waterbed wassen? Met deze tips blijft hij stralend mooi wit!

By Jaap Huisman 8 months ago 2368 keer bekeken No comments

Een molton krijgt na verloop van tijd soms kringen of gele vlekken. Geen prettig en fris gezicht natuurlijk. Uw molton regelmatig wassen is dus zeer belangrijk. Maar er zijn nog wat meer tips waarmee u uw molton mooi stralend wit houdt. Zeer belangrijk ook bij een waterbed, want daar neemt de molton veel meer vocht op dan bij een regulier bed. Dat komt omdat de matras van een waterbed van vinyl is en geen vocht absorbeert. De frisse molton is bij een waterbed daarom extra belangrijk. In deze blog vertellen we u hoe u de molton het beste kunt wassen en deze mooi stralend wit houdt.

Wanneer moet ik de tijk van mijn waterbed vervangen?

By Jaap Huisman 11 months ago 1527 keer bekeken No comments

Een waterbed tijk is hetzelfde als de dikke hoes die om een matras heenzit. Het is een dikke gewatteerde hoes die de watermatras beschermt. Bij een watermatras is deze hoes extra belangrijk. Een watermatras is namelijk gemaakt van kunststof. Dit materiaal ademt wat minder goed en kan ook geen vocht opnemen. Een goede hoes met extra tweede boventijk zorgt voor de juiste temperatuurregulatie en vochtafvoer. Ook beschermt de tijk de watermatras tegen lekken. Maar wanneer moet u de tijk nu precies vervangen en hoe kunt u dit snel en eenvoudig doen? In deze blog geven we antwoord op deze vraag en een stappenplan.