Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

 • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
 • Alle maten één Megadeal prijs*
 • Gratis retourneren*
 • 150 dagen proefslapen*

Express levering

Express Levering Express Levering

Heeft u ineens een nieuw waterbed nodig en heeft u geen tijd om te wachten? Geen probleem! Bij MegaDeal Waterbedden kunt u het waterbed Original, Essential en Split match bestellen met Express levering. Wij hebben deze modellen namelijk in de meest verkochte afmetingen, stoffen (lederlook zwart en wit) en het meest verkochte hoofdbord (Timeless) op voorraad. Hierdoor kunnen wij een levertijd hanteren van maar 1-2 werkdagen. Doordat wij deze modellen waterbedden groot inkopen, hebben we betere inkoopprijzen die wij doorvoeren in de verkoopprijs. Hierdoor profiteert u van de beste prijs. Dus bestel snel en slaap deze week nog op een heerlijk waterbed van MegaDeal!

 1. Waterbed Original Express

  waterbed original Express

  Winkelprijs: Vanaf € 475,-

  Laagste prijs garantie
  Compleet waterbed vanaf
  € 475,00

  Het Megadeal Original Waterbed lijkt veel op het klassieke Softside waterbed. Dit model is de basis in en van onze gehele collectie. Doordat er bij de productie van dit bed gebruik is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen kan het volledig vrijstaand geplaatst worden.
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 2. Waterbed Essential Express

  Waterbed Essential Express

  Winkelprijs: € 2.139,00

  Laagste prijs garantie
  Compleet waterbed vanaf
  € 575,00

  Wilt u het waterbed in een bestaand bed (ledikant) plaatsen, dan is het Megadeal Essential Waterbed de meest perfecte keus. De foamranden zijn bij dit waterbed gedeeld waardoor het onderste gedeelte in het ledikant zakt en het bovenste deel er boven uit steekt.
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 3. Waterbed Split Match Express

  Waterbed Split Match Express

  Winkelprijs: € 2.599,00

  Laagste prijs garantie
  Compleet waterbed vanaf
  € 675,00

  De gedeelde foamranden zijn een exclusief kenmerk van het Megadeal Split Match waterbed. De foamrand heeft een prettig en comfortabel bovendeel en een solide onderkant. Het hoogwaardige deelbare tijk sluit hier perfect bij aan.
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen