HULP NODIG? WIJ STAAN VOOR U KLAAR +31 85 - 001 40 50

Afrekenen | Mijn account | Klantenservice

Tijdens de 21% BTW Weg Ermee!-actie betaalt Megadeal voor jou de BTW. Dit komt bovenop de toch al messcherpe prijzen, zo ontvang je een mega korting van minimaal 70%. Ook krijg je deze maand 2 kussens cadeau bij aankoop van een 2 pers. bed t.w.v. € 60,-.

Bij Mega deal zijn onze deals niet voor niets onverslaanbaar!

i

Rechtstreeks van de fabrikant met minimaal 70% korting

waterbed hoeslaken
Koop 1 voor €34,00
Koop 2 voor €31,00
Koop 3 voor €29,00

Over Ons

MegaDeal is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. Bij MegaDeal waterbedden houden we alles in eigen hand: ontwerp - productie - en verkoopadvies. MegaDeal is in 6 landen vertegenwoordigd

Ons doel is om iedereen te verrijken met een ultiem slaapgenot. Online kan je zelf op zoek gaan naar een voor jou persoonlijk en uniek slaapsysteem. Een slaapsysteem dat aan de hand van jouw wensen wordt samengesteld, waar je de komende jaren zorgeloos van kunt genieten en verzekerd kunt zijn van een verkwikkende nachtrust. Iedere ochtend wakker worden met het gevoel van totale ontspanning en vrijheid!

Naast onze collectie waterbedden en vervangende watermatrassen hebben wij een uitgebreide collectie waterbed vervangende matrastijken, waterbed-onderhoudsproducten en waterbed-verwarmingselementen.

Met al bijna 20 jaar ervaring staat MegaDeal garant voor jouw nachtrust.